вівторок, 29 січня 2008 11:40

Менеджер Брітні Спірс визнав, що у неї проблеми з психікою

Сем Лафті, менеджер і компаньйон Брітні Спірс, розповів, що у співачки є проблеми з психікою і що вона відвідує психіатра. Ведуча телеканалу ABC Барбара Уолтерс у своїй програмі View заявила, що розмовляла з Лафті по телефону. "Він сказав, що у Брітні є, як він виразився "питання з психікою", але це виліковне. Він також додав, що співачка відвідує психіатра і починає лікування", – сказала Уолтерс.

За словами Уолтрес, Лафті постійно знаходиться разом з Брітні і повідомляє, що в неї спостерігаються різкі зміни настрою, а також проблеми зі сном.

Вчора батьки Брітні спішно приїхали до неї додому в Беверлі Хіллз після того, як Спірс розсварилася зі своїм менеджером. Близько шостої вечори вона вискочила з машини Лафті біля воріт свого будинку і плачучи сіла на тротуар перед натовпом фотографів.

За словами обізнаних джерел, сварка відбулася через те, що Сем наполягав на її зустрічі з матір"ю, на лікуванні, а також забороняв їй бачитися з бойфрендом-папарацці Аднаном Халідом.

За деякий час Брітні сіла в машину одного з фотографів і проїхала до себе на віллу. Пізніше до воріт прибув Аднан, спробував пройти всередину, але його не пустили.

Тим часом, попри на все це, суд вчора дозволив Брітні контактувати з дітьми, правда, тільки по телефону. Суддя Скотт Гордон у розпорядженні написав: "Спірс дозволено мати телефонний контакт з дітьми. При цьому всі попередні ухвали залишаються чинними". ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Менеджер Брітні Спірс визнав, що у неї проблеми з психікою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі