вівторок, 25 березня 2008 17:51

Меладзе знайшов для "Віа-Гри" нову дівчину - українську танцівницю (ФОТО)

Минулого тижня з"явилася новина про те, що в популярній групі "Віа-Гра" нарешті з"явилася нова дівчина, яка замінила красуню Веру Брєжнєву.

За участю новенької встигли навіть кліп зняти. Проте вже зараз у зоряній тусовці пішов слух, що Костянтин Меладзе вже запримітив нову красуню у свій колектив. Відомий продюсер на цей раз обійшовся без численних кастингів і переглядів резюме дівчат. Все вийшло набагато простіше: у Москві на одній з вечірок, де виступав український шоу-балету "Foresight", відомий своїми відвертими ідеями постановок, Меладзе "поклав око" на танцівницю Дашу.

Дівчина за всіма канонами відповідає "ВІА Грі": за довжиною волосся, об"ємом грудей і стегон, ну і, звичайно ж, зростом. Та ще як танцює! Іменитий продюсер вирішив, що ефектна брюнетка як не можна краще підійде в оновлений колектив дівчат-красунь. Але на ділі все не так просто.

- У шоу-балету найближчим часом багато виступів, як в Україні, країнах СНД, так і в Європі - розповіла керівник шоу-балет Ліна Верес. - так що, якою б не була пропозиція від Меладзе, Дарина залишиться в колективі і продовжить репетиції і виступи.

А вся річ у тому, що у пишногрудої танцівниці підписаний контракт на найближчих 3 роки з шоу-балетом "Foresight". А у разі відходу з шоу-балету, за умовами контракту, вона буде зобов"язана виплатити неустойку, сума якої не розголошується. Але судячи з усього, це гроші пристойні.

Сама ж дівчина не проти змінити амплуа і заспівати в найсексуальнішій групі на пострадянському просторі, повідомляє ST@RS

Зараз ви читаєте новину «Меладзе знайшов для "Віа-Гри" нову дівчину - українську танцівницю (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі