субота, 22 березня 2008 13:03

Мексиканський поліцейський попросив притулок в США

Начальник поліції прикордонного з США мексиканського міста Паломас Еміліо Перес в п"ятницю попросив притулок в США, після того, як двоє його заступників пішли з поліції, повідомляє агентство AP.

В даний час Перес знаходиться під арештом як нелегальний іммігрант. Співробітник міграційної служби США заявив, що вельми здивований прецедентом, проте розуміє Переса, який вирішив убезпечити себе на тлі зростаючого рівня злочинності в місті.

У останні декілька років злочинність в Паломасі прийняла загрозливі масштаби, відзначає агентство. В четвер на вулицях міста було виявлено два трупи, а також поступали повідомлення про те, що озброєні люди відкрито беруть в заручники людей.

Паломас також відомий тим, що там досить часто проходять зіткнення мафіозних картелів, що борються за ринок збуту наркотиків. Крім того, з Паломаса в США проникає безліч нелегальних іммігрантів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканський поліцейський попросив притулок в США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі