Ексклюзиви
середа, 12 грудня 2007 11:09

Мексиканський письменник-канібал повісився у себе в камері

Мексиканський письменник, якого звинувачували у канібалізмі, був знайдений повішеним на ремені у тюремній камері, повідомляє Reuters.

38-річний Хосе Луїс Кальва, який працював над книгою під назвою "інстинкти Канібалізму", не з"явився на уранішню перекличку. Мексиканські ЗМІ повідомляють, що він наклав на себе руки.

Кальва чекав суд у справі про вбивство його колишньої подруги Алехандри Галеани. Слідчі вважають, що Галеана - не перша жертва маніяка. У 2004 році у двох картонних коробках було знайдено розчленоване тіло Вероніки Мартінес Казаруббії, яка також зустрічалася з Кальвою. За результатами експертизи, жінка теж була задушена.

У квітні 2007 року неподалік будинку Кальви було знайдено валізу з розчленованими останками повії.

Як було встановлено, Кальва страждав на хронічний алкоголізм і наркотичну залежнісь. На цьому ґрунті у нього розвинулася схильність до депресій і суїциду.

Поліція заарештувала Хосе Луіса Кальву у  жовтні у нього на квартирі, де було виявлено людське м"ясо, у смаженому і замороженому вигляді. Спотворене тіло Галеани було заховане у шафі.

Сам Кальва заперечував факт людоїдства, але зізнався, що дійсно убив Галеану у сварці. Він говорив, що розрізав тіло, щоб від нього позбавитися, але потім вирішив згодувати його собакам. Кальва писав свої твори і заробляв, продаючи їх на вулиці.

На обкладинці незавершеної книги "інстинкти Канібалізму" є фотографія людини в масці, схожій на ту, що носив Ганнібал Лектер у фільмі "Мовчання ягнят". У його квартирі поліція також знайшла книги по чорній магії і фільми про Ганнібала Лектера, повідомляє ФАКТNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканський письменник-канібал повісився у себе в камері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути