середа, 21 травня 2008 09:10

Мексиканська поліція посадила у в"язницю осла

Поліцейські мексиканського штату Ч"япас (Chiapas) посадили у в"язницю осла, обвинуваченого в нападі на людину і нанесенні побоїв.

В неділю, 18 травня, осел, що раптово розлютився, укусив 63-річного Хенаро Васкеса (GenaroVazquez), а потім брикнув 52-річного Андреса Ернандеса (AndresHernandez), пошкодивши йому кісточку. За словами поліцейських, щоб усмирити тварину, знадобилася допомога шести чоловік.

Осла, що розбушувався, тимчасово розмістили в місцевій в"язниці, зазвичай використовуваній для змісту нетверезих порушників спокою. За словами поліцейських, тварина залишиться за гратами до тих пір, поки його господар не сплатить лікування чоловіків, що постраждали від осла. Рахунок за медичне обслуговування складає, за словами власника тварини, 420 доларів.

Поліція штату Ч"япас регулярно садить у в"язницю тварин. Зокрема, за гратами вже побували бик, що знищував посіви кукурудзи, і собака, що покусав перехожого, повідомляє AssociatedPress.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканська поліція посадила у в"язницю осла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі