субота, 31 травня 2008 15:48

Медведєва просять поставити пам"ятник Білану

Медведєва просять поставити пам"ятник Білану

Шанувальники співака Діми Білана, який переміг 24 травня на конкурсі Євробачення, написали відкритий лист президентові Росії Дмитру Медведєву з проханням установити на набережній Нижнього Новгорода пам"ятник виконавцеві.

Про це в сьогоднішньому номері пише газета Твій день.

Як розповіли в одному з п"яти нижегородських фан-клубів співака, макет пам"ятника, на якому Білан зображений в образі Гая Юлія Цезаря з лавровим вінком на голові, був виготовлений ще до перемоги на Євробаченні.

Однак раніше грошей на виготовлення й установку пам"ятника фанатам зібрати не вдалося. У підсумку шанувальники таланта Білана звернулися за фінансовою допомогою до президента Росії Медведєва.

Як повідомлялося, раніше у зв"язку з перемогою Білана на Євробаченні адміністрація міста Усть-Джегута Карачаєво-Черкеської республіки, де народився співак, прийняла рішення назвати його іменем одну з вулиць.

Крім того, президент Кабардино-Балкарії Арсен Каноков запропонував присвоїти Білану звання народного артиста республіки.

Нагадаємо, Представник Росії Діма Билан з піснею Believe Me став переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2008, що відбулося у столиці Сербії Белграді. Українська співачка Ані Лорак завоювала друге місце.

За матерiалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Медведєва просять поставити пам"ятник Білану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі