Ексклюзиви
вівторок, 28 жовтня 2008 13:44

Медведєв звинуватив США в недобросовісній конкуренції

Санкції США відносно компанії "Рособоронекспорт" і її дочірніх підприємств можуть вважатися проявом недобросовісної конкуренції і не будуть чутливими для Росії. Про це заявив президент країни Дмитро Медведєв, передає РІА Новости. За словами президента, санкції США є недалекоглядним вчинком.

Уряд США опублікував офіційне повідомлення про санкції відносно "Рособоронекспорта" 23 жовтня. Санкції розраховані на два роки. Раніше аналогічні кроки США робили в липні і в грудні 2006 року.

Формальним приводом для введення санкцій стало порушення "Акту про нерозповсюдження відносно Ірану, Північної Кореї і Сірії". Окрім "Рособоронекспорта", США ввели санкції відносно підприємств з Китаю, Північної Кореї, Судану, Південної Кореї, Сірії, ОАЕ і Венесуели. Всім їм інкримінується розповсюдження технологій, придатних для зброї масового знищення або засобів його доставки.

Санкції США означають, що місцевим державним організаціям заборонено торгувати з компаніями з "чорного списку", а також користуватися їх послугами.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв звинуватив США в недобросовісній конкуренції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути