середа, 26 грудня 2007 18:00

Медведєв здійснив свою мрію і розповів про улюблені цукерки (ФОТО)

Медведєв здійснив свою мрію і розповів про улюблені цукерки (ФОТО)

У першого віце-прем"єра Дмитра Медведєва сьогодні здійснилась дитяча мрія: він вперше потрапив на Новорічну ялинку у Кремлі. Медведєв відзначив, що завжди мріяв потрапити в Кремль, але його не запрошували. Перший віце-прем"єр прибув в Державний Кремлівський палац за декілька хвилин до початку святкування, щоб ближче познайомитися з гостями Загальноросійської ялинки.

У фойє палацу Медведєва зустрічали декілька десятків дітей з Воронежа, Бурятії, Камчатки, Нового Уренгою й інших російських регіонів, одягнені в яскраві національні костюми.

На поважне дитяче "Здравствуйте!", протягнуте хором,  перший віце-прем"єр відповів неформально: "Привет!"

Вітаючи гостей з наступаючим святом, Медведєв заявив, що всі діти сьогодні щасливі: "Тому, що ви потрапили на найголовнішу, найгарнішу Ялинку в нашій країні. Коли я був таким, як ви, дуже хотів сюди потрапити. Але мене не запросили, єдине, що мені дісталося, - це подарунок, який з Москви до Ленінграда, де я жив, привіз мій тато", - поділився спогадами про Кремль і ялинку Медведєв.

"Це були найсмачніші цукерки в моєму житті, по-перше, тому що з Кремля, а по-друге, тому що правда смачні, тоді з цукерками було не дуже", - розповів Медведєв, додавши, що коробочка від подарунка "до цьго часу в мене десь лежить".

На Кремлівській ялинці діти отримають солодкі сюрпризи від кращих кондитерських фабрик в "чарівній скриньці з кремлівськими мотивами". Такі ж подарунки вручать усім глядачам, для яких організовано 40 святкувань протягом всіх канікул до 9 січня, повідомляє NEWSru.com.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Медведєв здійснив свою мрію і розповів про улюблені цукерки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі