субота, 28 червня 2008 19:26

Медведєв: Росія допоможе відновити афганську армію

Кабул може розраховувати на допомогу Москви у відтворенні боєздатності збройних сил Афганістану, йдеться у посланні президента Росії Дмитра Медведєва його афганському колезі Хаміду Карзаю у відповідь на лист з Афганістану.

Текст документа розміщено на сайті Кремля. Афганський лідер надіслав послання на адресу Медведєва 14 травня.

"Повністю згоден з вами, що міжнародний тероризм сьогодні є серйозною загрозою для наших країн, і Ісламська Республіка Афганістан несе важкий тягар боротьби з цим злом. Відтак зрозумілим є значення швидкого відновлення боєздатності національних збройних сил Афганістану, готових узяти на себе всю повноту відповідальності за забезпечення безпеки країни. У цій роботі Ви можете розраховувати на співпрацю і допомогу з боку Росії", - зазначено в посланні президента РФ.

У посланні також йдеться про постачання зерна як гуманітарної допомоги, про внесок до фонду відновлення Афганістану та про створення поясів антинаркотичної та фінансової безпеки навколо країни, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв: Росія допоможе відновити афганську армію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі