понеділок, 18 лютого 2008 11:00

Медведєв: "Росією управляє президент, і він може бути лише один"

 Перший віце-прем"єр, кандидат в президенти Росії Дмитро Медведєв дав велике інтерв"ю тижневику "Итоги".

У ньому він розповів про свою біографію, сімейне життя, кар"єру, плани на майбутнє на посаді президента. Медведєв зізнався, що коли переїздив з Петербурга у Москву, "не міг і припустити, що через вісім років" балотуватиметься у президенти.

"Росія – федеральна країна з великими перспективами, але й з чималими проблемами. Така держава може управлятися лише за допомогою сильної президентської влади. Незалежно від того, хто саме в даний момент займає кабінет в Кремлі. Якщо Росія перетвориться на парламентську республіку, вона зникне. Це моє особисте глибоке переконання. Росія завжди будувалася навколо жорсткої виконавчої вертикалі", – сказав Медведєв.

На стрічне питання, де при ньому – президентові буде центр сили, у Кремлі чи  у Білому домі, Медведєв відповів, що "немає ніяких двох, трьох або п"яти центрів. Росією управляє президент, а він за Конституцією може бути лише один", повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв: "Росією управляє президент, і він може бути лише один"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі