середа, 27 серпня 2008 09:02

Медведєв: Прагнення України в НАТО - під великим питанням

Президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що Росія не перешкоджає доставці по Чорному морю гуманітарної допомоги Грузії, хоча разом з нею доставляється зброя.

"Ніякої блокади не немає, і американські, і які завгодно кораблі можуть возити гуманітарні вантажі. І те, що американські кораблі возять гуманітарні вантажі - а вони, звичайно, й зброю возять - ми нічому не перешкоджаємо", - сказав Медведєв в інтерв"ю англійської телекомпанії ВВС.

Медведєв висловився проти розширення НАТО за рахунок Грузії і України. "Нам не подобається те, що НАТО підступає до кордонів Росії", - визнав він.

"Що стосується України, то прагнення в НАТО там - під великим питанням. Там навіть не було референдуму. Грузія прагне в НАТО на підставі того, що там пройшов референдум, у них є правова підстава. А Україна? Там і референдуму не було", - сказав Медведєв, пише Обком.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв: Прагнення України в НАТО - під великим питанням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі