пʼятниця, 07 березня 2008 09:07

Медведєв після виборів відпочив в горах (ФОТО)

Після передвиборної гонки Дмитро Медведєв відпочив в Червоній Поляні. Новообраний президент Росії пробув на знаменитому російському гірськолижному курорті декілька годин, але встиг за цей час збільшити число своїх прихильників.

Туристи були здивовані, коли на одній з трас з"явився Дмитро Медведєв, який вже сьогодні напевно буде оголошений переможцем президентських виборів.

Одягнений Дмитро Анатолійович був в ясно-блакитний костюм, окуляри і спортивну шапочку, - розповів один з лижників Олексій Іванченко. "Він майже не відрізнявся від інших любителів катання на лижах, хіба що його супроводжували. Ми відразу впізнали його."

Президент вміло спустився зі схилу і пригальмував прямо перед групою молоді.

"Поздоровляємо вас! - заскандували лижники, що зібралися. - А ви не хотіли б сноуборд освоїти?" "Спасибі, - щиро посміхнувся Медведєв. - Спочатку треба лижі освоїти. Потім встану і на сноуборд!"

Після того, як наступник Путіна підкотився на лижній трасі, він зайшов на декілька хвилин в одне з кафе, розташоване неподалік.

"Дмитро Анатолійович, поздоровляємо! - не розгубилися відвідувачі кафе і піднялися назустріч Медведєву. - Ви справжній чоловік! Можна вам руку потиснути?" "Звичайно", - посміхнувся Дмитро Анатолійович. "Вас не замучили ще питаннями і проханнями сфотографуватися? - поцікавився один із студентів. - Або все-таки вам приємно?" "Чесно? Я поки не звик до такої підвищеної уваги, - признався майбутній президент. - Воно мене поки не напружує." "А можна ще одне не дуже скромне питання поставити? - осмілів хлопчина. "Сподіваюся, пристойне? - пожартував Дмитро Анатолійович. "Звичайно! Ось пам"ятаєте, в день виборів ви з Володимиром Путіним приходили на Червону площу на концерт "Любе"? Настрій дійсно хороший був? Або все ж таки переживали за результат виборів?" "Звичайно, хороший, - посміхнувся Медведев. - Дуже хороший. Цього дня і справді справжній драйв був! Я можу вам сказати відверто: я не відчуваю себе старим. Помолодше був, любив ходити на різні концерти. І зараз люблю хороші виступи. Мені подобається, я відчуваю задоволення. А свій виступ на концерті. З професійної точки зору, коли виходиш і перед тобою тридцять тисяч чоловік - це дуже складний формат спілкування! Тим більше там неможливо розумувати, потрібно говорити речі абсолютно короткі і прості, які йдуть, що називається, від серця. Молодь, вона завжди скептично відноситься до всього. Радий, що моя промова всім сподобалася. Ну гаразд. Спасибі вам!", повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Медведєв після виборів відпочив в горах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі