четвер, 02 грудня 2010 14:59

Медведєв підтягнувся на турніку 5 разів перед учнями сільської школи (ФОТО)

Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв під час відвідин однієї зі шкіл у Краснодарському краї підтягнувся на перекладині перед учнями.

Глава Кремля побував в загальноосвітній школі № 55 в краснодарському селі Ізмайлівка. Спочатку він зайшов у виховну групу дитячого саду при школі. А в класі інформатики Медведєв особисто переконався в тому, що до школи проведено інтернет.

Крім того, президент взяв участь в інтегрованому уроці музики і літератури. Медведєв завершив візит до школи відвідуванням тренажерного залу. Тут глава держави в приклад учням підтягнувся на турніку п'ять разів.

"Чим повільніше робиш вправи, тим краще підтягуються м'язи", - порадив він дев'ятикласнику, який займався на одному з тренажерів.

Нагадаємо, раніше відеоблозі Медведєва з'явився черговий запис, цього разу присвячений шкільним рокам і випускним іспитам. Глава РФ розповів про захоплення хімією і труднощами з вибором костюма для випускного балу. Російський лідер також зізнався, що не вважався кращим учнем в школі, а "останній дзвінок" не став для нього прощанням з дитинством.

Вести

Зараз ви читаєте новину «Медведєв підтягнувся на турніку 5 разів перед учнями сільської школи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі