четвер, 29 січня 2009 19:00

Медведєв нагодував Кастро українською стравою

Медведєв нагодував Кастро українською стравою
Президент Росії Дмитро Медведєв пообіцяв пригостити кубинського лідера Рауля Кастро салом з чорним хлібом, а також показати фільм про візит до Росії його брата Фіделя Кастро.

"Я пам"ятаю, що коли три урагани завдали збитку нашій країні протягом одного місяця, Ви у зв"язку з цими природними лихами цікавилися ситуацією, що виникла в результаті цих лих, Ви подзвонили, і під час телефонної розмови я сказав, що я нудьгував по російському лісу", - сказав Кастро на зустрічі з Медведєвим в резиденції президента Росії "Завідово".

"Я згадував з певною ностальгією, коли на багатті смажили сало на прутику, і його хотілося з"їсти з чорним хлібом", - зізнався Кастро. "Цій ностальгії - 25 років, оскільки не було можливості здійснити це бажання, не знаю, чи поїм я сало з чорним хлібом, але я тут", - сказав кубинський лідер. "Обговорювати тут нічого, - сказав, сміючись, Медведєв. - Ми обов"язково поїмо і сало, і чорний хліб, і поговоримо про все, що нас хвилює, просто погуляємо". Кастро нагадав, що перед візитом висловлював побажання побувати в лісі. "Але Ви зробили ще краще - запросили мене в ліс і влаштували як би засідку", - сказав він.

Поговоривши трохи менше години в резиденції, глави держав відправилися на прогулянку по території Завідово. У парку резиденції серед розведених багать був приготований самовар і накритий невеликий столик з традиційними російськими засоленнями і шашликом, а також обіцяним російським президентом салом. "А це сало - те, заради чого варто було приїжджати", - сказав Медведєв Кастро, пише РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Медведєв нагодував Кастро українською стравою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі