четвер, 11 лютого 2010 09:00

Медведєв боїться фотографувати людей (ВІДЕО)

Медведєв боїться фотографувати людей (ВІДЕО)

Президент Росії Дмитро Медведєв зізнався в своєму відеоблозі, що статус заважає йому фотографувати людей.

"...Людей мені знімати дуже непросто тому, що через мою роботу це дивно виглядатиме, якщо я в якийсь момент вибіжу з фотоапаратом і почну когось фотографувати. Боюся, просто люди мене не зрозуміють", - пожалівся Медведєв.

У записі, присвяченому захопленню фотографією, російський президент розповів про те, як займався в гуртку Палацу піонерів в середині 1970-х років. За словами Медведєва, тоді у нього була фотокамера "Смена-8М". Після цього він довгий час не знімав, і повернувся до свого захоплення вже після тридцяти років.

Медведєв зізнався, що знімає в основному на цифрові фотоапарати, але іноді "балується і плівкою", оскільки "в плівці є свій аромат". Президент РФ показав читачам блогу одну зі своїх камер - цифрову модифікацію класичної "Лейки-М9", а також розповів, що знімає і на Canon, і на Nikon.

Захоплення президента РФ фотографією загальновідоме. У січні поточного року зроблений Медведєвим знімок Тобольського Кремля був проданий на добродійному аукціоні за 51 мільйон рублів.

.Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Медведєв боїться фотографувати людей (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі