субота, 16 січня 2021 20:23

Медведчук не зможе розширити свій вплив в Україні - експерт

Медведчук не зможе розширити свій вплив в Україні - експерт
Олександр Мартиненко: спостерігаємо тенденцію до розділення суспільства на прошарки, на своєрідні "френдстрічкі". Фото: gazeta.ua

Україна починає нагадувати facebook. Вона стає багатошаровою. Немає вже цілісної спільноти, усі живуть та спілкуються у своєму колі.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить керівник інформаційної агенції "Інтерфакс-Україна" Олександр Мартиненко.

"Наприклад, це стосується кума Путіна Віктор Медведчука. Так, він має певну аудиторію, яку обробляє його медіа-холдинг, але претендувати на більше йому складно. Може діяти та мати вплив тільки у межах своєї аудиторії", - пояснює експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зеленський потонув у спробах знайти гідних людей" - експерт

За його словами, ми спостерігаємо тенденцію до розділення суспільства на прошарки, на своєрідні "френдстрічкі".

"Це частково зменшує суспільну напругу - людина може створити для себе комфортне інформаційне середовище. Але ніякого стосунку до розвитку усієї країни це не має", - додає Олександр Мартиненко.

Повне інтерв'ю з Олександром Мартиненком читайте у журналі "Країна" від 14 січня.

Володимир Путін регулярно контактує з представниками різних українських партій, зокрема, з народним депутатом від "Опозиційною платформи - За життя" і своїм кумом Віктором Медведчуком, заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук не зможе розширити свій вплив в Україні - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі