пʼятниця, 27 липня 2007 13:25

Медведчук не хоче бути головним у СДПУ(о), але в політиці залишиться

Віктор Медведчук поступається своєю посадою лідера СДПУ(о) "перспективним, молодим і здоровим силам", але не збирається йти з політики. Про це він заявив сьогодні, пояснюючи причини своєї очікуваної відставки.

"Моє рішення піти з поста глави СДПУ(о) має й цілком об"єктивні причини, – сказав Медведчук. – Поразка партії на виборах, після того, як ми впродовж восьми років були парламентською партією, свідчить про серйозну внутріпартійну кризу, відповідальність за яку я як голова партії цілком відношу на свій рахунок".

Разом з тим, він висловив упевненість, що "в партії є перспективні, молоді й здорові сили, здатні трансформувати її, створити нову боєздатну команду і не тільки повернути втрачені позиції, але й досягти нових політичних вершин".

Водночас він заявив, що не збирається стояти осторонь політичних процесів в Україні".

"Я впевнений, що в цю складну для України годину мої знання, професійний і політичний досвід, моя віра у верховенство права і в принципи демократії ще послужать на благо країни", – додав він.

У цей час в Києві проходить XXI з"їзд СДПУ(о), який має розглянути заяву Медведчука про відставку з посади голови партії, повідомляє ОБКОМ.

Зараз ви читаєте новину «Медведчук не хоче бути головним у СДПУ(о), але в політиці залишиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі