четвер, 26 квітня 2007 14:38

Медики відправили до моргу живу людину

Співробітники однієї з ірландських лікарень констатували факт смерті свого пацієнта, страждаючого важким захворюванням, і направили тіло в морг, працівники якого виявили, що труп підозріло живою.

Пацієнт, вік якого близько 30 років, знаходився на лікуванні в дублінській лікарні, проте санітари помилково визнали його мертвим, повідомляє The Independent.

До того моменту, коли персонал лікарні зрозумів, що поквапився з "діагнозом", сім"я пацієнта вже була оповіщена про його кончину і в горі готувалася до похоронів.

Представник лікарні повідомив, що адміністрація почала розслідування з метою з"ясувати, як санітари могли допустити таку серйозну помилку. Лікарняний персонал оголосив про смерть чоловіка в перший день Великодня, після чого зв"язався із співробітниками моргу, щоб ті забрали тіло. В цей же час був зроблений дзвінок сім"ї нещасного.

Про помилку стало відомо, коли співробітники моргу приїхали за тілом. Вони виявили, що пацієнт насправді живий. Шоковані родичі негайно забрали чоловіка з лікарні і відвезли додому, повідомляє Factnews.
Зараз ви читаєте новину «Медики відправили до моргу живу людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі