неділя, 27 грудня 2020 01:20

Медичний гороскоп на 2021 рік: яким органам слід приділити більше уваги

Медичний гороскоп на 2021 рік: яким органам слід приділити більше уваги
Це вдалий рік для лікування безпліддя. Народжуватимуться дужі і здорові діти. Фото: pixabay.com

У 2021 році люди чим далі, тим рідше бачитимуться, бо відчуватимуть загрозу один від одного. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"21 грудня настала Ера повітря, - каже астрологиня. – Повітря пов'язане з інфекціями. Нам доведеться звикнути, що віруси серед нас. Будемо жити від епідемії до епідемії. Цей карантин став першим сигналом того, що час змінювати спосіб спілкування між людьми. Чимало часу будемо проводити у закритих приміщеннях. Слід більше уваги приділити своєму здоров'ю. Не ігноруйте головного та зубного болю. Зверніть увагу на роботу нирок, жовчного міхура і серця. Це вдалий рік для лікування безпліддя. Народжуватимуться дужі і здорові діти".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Стережіться пандемії. Здоров'я буде слабшим, ніж торік. Можливе зниження гостроти зору.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Займайтеся спортом, загартовуйте тіло. Підтримуйте себе у добрій фізичній формі. Не допускайте перевтоми. Це ослаблюватимуть імунітет.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Стережіться падіння з висоти. Бережіть суглоби від травм. Уникайте аварійних ситуацій на дорогах.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не покладайтеся на думку одного лікаря. Якщо сумніваєтеся у діагнозі, порадьтеся з кількома. Вчасно звертайтеся до стоматолога. Вразливими стають зуби.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зберігайте звичний режим харчування. Експерименти з продуктами та косметикою закінчаться алергією. Легко буде скинути зайву вагу. Вразливою стає система травлення. Не варто експерементувати з дієтами. Легко буде позбутися шкідливої звички.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Уваги потребує кровоносна система. Знижується еластичність судин. Може посилюватися головний біль і виникати проблеми з пам'яттю. Магнітні бурі і різкі коливання температур позначаться на самопочутті. Підтримуйте нормальний рівень гемоглобіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дощі, багнюка й до +13: оновили прогноз погоди до кінця року

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не забувайте про особисту гігієну. Легко буде підхопити вірусні інфекції. Уникайте натовпу. Контролюйте калорійність страв, які споживате. Є ризик набрати зайву вагу.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Проявляться спадкові хвороби. Подивіться, які недуги властиві вашому роду. З появою перших симптомів зверніться до лікаря. Слідкуйте за роботою ендокринної системи. Вразливою стає щитоподібна залоза. Серед людей, старших 50 років, збільшиться кількість хворих на діабет.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Стережіться переохолодження. Це може призвести до запалення легень і гаймориту. Доліковуйте застуду і грип, щоб уникнути ускладнень.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Це гарний час для реабілітації. Слідкуйте за роботою печінки і жовчного міхура. Копчені, солені і масні страви погіршать самопочуття.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Може погіршитися обмін речовин. Частіше виникатимуть застійні явища в організмі. Пийте більше чистої води. Зняти нервове напруження допоможуть повноцінний сон і заспокійливі чаї.

Астрологиня назвала знаки, яких зробить щасливими 2021 рік. Багато людей прославляться і розбагатіють. Варто прислухатися до її передбачень.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на 2021 рік: яким органам слід приділити більше уваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі