понеділок, 11 листопада 2019 10:01

Мазур пояснив, що робив у Чечні

Мазур пояснив, що робив у Чечні
Ігор Мазур. Фото: Цензор.НЕТ

Заступник голови УНА-УНСО та ветеран АТО Ігор Мазур розповів, що не брав участі в бойових діях у Чечні, а перебував там як журналіст.

"Якщо в Росії є факти нашої участі у бойових діях в Чечні, то хай доводять це. Від себе можу сказати, що я не брав участі в бойових діях. Я був на території Чечні в той час, ми приїхали туди як журналісти", - каже Мазур ,передає UATV.

За його словами, був прес-центр "Вільний Кавказ". Ті журналісти, які приїхали туди на той час, пам'ятають табір УНСО, що були прес-конференції, зв'язувалися з Грозним і повідомляли, що відбувається, як знищувалося місто, як бомбилися цивільні квартали, як людей захоплювали у фільтраційні табори.

Тоді Російська Федерація показала, яка вона жорстока зі своїми громадянами, а зараз демонструє, якою може бути жорстокою із українцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суду не буде: вирішилась найближча доля затриманого у Польщі ветерана Мазура

У суботу, 9 листопада, в Польщі за запитом РФ затримали одного з лідерів "УНА-УНСО", ветерана війни на Донбасі Ігоря Мазура з позивним "Тополя". Пізніше з ним зустрівся український консул.
Віцеспікер Сейму Польщі Малґожата Ґошєвська запевнила, що затримання ветерана війни на Донбасі Ігоря Мазура в Польщі є "виключно технічним" кроком і гарантує невинність затриманого. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков наголосив, що для затримання Мазура Росія порушила статут Інтерполу.

Зараз ви читаєте новину «Мазур пояснив, що робив у Чечні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі