субота, 01 квітня 2017 00:45

Матір Онищенка вже відпустили - ЗМІ

Матір Онищенка вже відпустили - ЗМІ
Інессу Кадирову відпустили. Фото: Радіо Свобода

Матір депутата Верховної Ради Олександра Онищенка - Інеса Кадирова вже на волі. Про це розповів сам Онищенко в коментарі програмі "Схеми".

"НАБУ запросило нас на розмову в Іспанію. Хотіли зустрітись. А самі влаштували таку пастку прямо в аеропорту. Вона вже на свободі. Її затримали, привезли в іспанський суд, і суд її звільнив", – розповів він телефоном.

За словами Онищенка, суд відпустив матір на підставі його "політичного переслідування" і вона може залишити Іспанію. Однак нардеп з матір'ю досі перебувають там.

Національне антикорупційне бюро України, за запитом якого була затримана Кадирова, не має інформації про її звільнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір Онищенка затримали в Іспанії

За словами речниці НАБУ Дарини Манжури, у п'ятницю 31 березня відомство отримало факс від Інтерполу та Європолу, в якому повідомлялося про затримання Інеси Кадирової в Іспанії.

"Жодної офіційної інформації щодо того відпустив її суд чи ні, у нас немає. Ми чекаємо на офіційну інформацію. Щойно вона з'явиться, обов'язково про це повідомимо", – сказала Манжура.

29 серпня 2016 року Національне антикорупційне бюро повідомило, що оголосило в розшук Інесу Кадирову – матір депутата Верховної Ради Олександра Онищенка. В інкримінованих статтях ідеться про створення злочинної організації, розтрату майна в особливо великих розмірах та фіктивне підприємництво.

Зараз ви читаєте новину «Матір Онищенка вже відпустили - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі