середа, 30 травня 2007 11:56

Матір і чотирьох дітей знайшли повішеними в штаті Техас

У американському місті Хадсон Оакс (штат Техас) у вівторок вранці знайшли повішеними жінку та чотирьох її дітей, зокрема восьмимісячне немовля.

Як повідомив представник управління шерифа графства Паркер Леррі Фоулер, троє дітей - дівчатка у віці п"яти, трьох і двох років, а також їх 23-річна мати були знайдені мертвими, але ще одну 8-місячну дівчинку вдалося врятувати. В даний час вона знаходиться в дитячому госпіталі міста Форт Уорт.

Про трагедію поліції повідомила сестра загиблої, що знайшла повішених в шафі в пересувному будинку-трейлері рано вранці у вівторок. Всі п"ятеро були повішені з використанням предметів одягу.

За словами Фоулера, трагедія могла бути як вбивством, так і самогубством, але власті тільки приступили до розслідування і додаткові подробиці про те, що відбулося поки що не повідомляються.

Місто Хадсон Оакс знаходиться приблизно за 40 кілометрів від міста Форд Уорт і за 160 кілометрів на північ від Кроуфорда, де знаходиться ранчо президента Джорджа Буша, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Матір і чотирьох дітей знайшли повішеними в штаті Техас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі