вівторок, 04 березня 2008 10:14

Мати змусила дочку поховати своє немовля у сусідів на городі

Жахлива подія сталася 2 березня на Миколаївщині. Непрацююча мешканка селища Миколаївка Братського району (Миколаївська область) намагалася вбити власну новонароджену дитину, закопавши її в сусідському городі.

Завадити злочину вдалося завдяки анонімному дзвінку до швидкої, в якому було повідомлено про жінку, яка стікає кров"ю. Спочатку співробітники лікарні навіть не повірили у правдивість виклику, але все ж таки разом з міліціонером вирушили за вказаною адресою.

Як з"ясувалося, породілля змусила власну 15-річну сестру загорнути новонароджене маля в ганчірку і поховати на городі у сусідів. "Під 30-сантиметровим шаром землі співробітник міліції знайшов заживо поховане дитя. На щастя, хлопчик був ще живий, незважаючи на те що пробув під землею близько 1,5 години", - розповідає співробітник Центру у зв"язках з громадськістю УМВС України в Миколаївській області.

З переохолодженням малюк був доставлений до реанімації Центральної районної лікарні. Сьогодні лікарі визначають його стан як стабільний. Щодо матері, прийшовши до тями, вона сказала лікарям, що збирається відмовитися від дитини. Проте згодом нібито змінила думку. Про цю жінку відомо лише, що вона ніколи не була заміжня, і в свої 20 років вже має 5-річну дитину.

Як повідомили в Центрі зв"язків з громадськістю УМВС України в Миколаївській області, наразі приймається рішення про відкриття кримінальної справи за статтею 117 КК України – "Свідоме вбивство матір"ю своєї новонародженої дитини", повідомляє 4post.ua.

Зараз ви читаєте новину «Мати змусила дочку поховати своє немовля у сусідів на городі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі