вівторок, 16 жовтня 2007 08:58

Мати терориста-смертника підірвала його, себе і ще трьох своїх дітей

 На півдні Афганістану пролунав вибух, у результаті якого загинули кілька осіб - всі члени однієї сім"ї. Серед загиблих троє близнят, терорист-смертник і його мати.

За офіційною версією, мати спробувала відмовити одного з своїх синів, що вибрав шлях терориста-смертника, від здійснення теракту. У результаті спроб жінки зупинити свого сина спрацював детонатор, і вибух пролунав у будинку. Вона сама, терорист-смертник і ще троє дітей-близнят загинули на місці.

Члени сім"ї, що вижили, пояснили поліцейським, що заряд здетонував під час бійки, що відбулася між сином і матір"ю, яка намагалася зупинити його . "Загинули брат і двоє сестер хлопця", - уточнив шеф поліції Урузгана Джума Гуль Хімат.

Також за словами родичів терориста, на яких посилається Хімат, перш ніж оголосити про своє рішення, молода людина залишила своїй сім"ї суму в 3600 доларів США, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Мати терориста-смертника підірвала його, себе і ще трьох своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі