вівторок, 15 січня 2008 08:34

Мати принцеси Діани називала її "шльондрою" за романи з мусульманами

Мати принцеси Діани називала її "повією" за романи з чоловіками-мусульманами, заявив колишній дворецький покійної принцеси Пол Баррел, виступаючи в лондонському суді, де проходить розгляд обставин загибелі Діани та її друга Доді аль-Файєда.

У своїх свідченнях дворецький принцеси повідомив, що не вірить у "теорію змови", згідно якої Діана була вбита британськими спецслужбами за вказівкою королівської сім"ї. Він також заявляє, що королева Єлизавета II намагалася налагодити відносини з колишньою невісткою незадовго до її загибелі.

За словами Баррелла, мати принцеси Діани, Френсіс Шенд-Кідд, яка померла в 2004 році, "висловлювалась у дуже сильних виразах про супутників Діани, особливо якщо вони були мусульманами".

Баррелл повідомив, що одного разу Діана дала йому прослухати телефонну розмову з її матір"ю, в якій та "назвала принцесу повією, сказала, що вона плутається з чоловіками-мусульманами, що вона зганьбила себе, і наговорила ще безліч злих речей".

Дворецький Діани сказав суду, що він не вірить у те, що принцеса Діана хотіла вийти заміж за свого останнього друга Доді аль-Файєда. Проте він додав, що раніше вона мала намір зв"язати себе шлюбом з іншим мусульманином – кардіохірургом пакистанського походження Хаснатом Ханом, який мешкає в Лондоні,.

Баррелл заявив, що не вірить звинуваченням батька Доді, мільярдера Мохаммеда аль-Файєда, про те, що його син і принцеса нібито були вбиті за вказівкою чоловіка королеви Єлизавети II, принца Едінбурзького Філіпа або колишнього чоловіка Діани принца Уельського Чарльза. "Я не думаю, що принц Чарльз був здатний вбити принцесу", – сказав дворецький.

У той же час під час слухань в суді Пол Баррелл повідомив, що один із членів королівської сім"ї нібито попереджав Діану, що за нею стежать і що вона має бути обережна.

За твердженням Баррелла, вже після смерті Діани королева Єлизавета II нібито попереджала його самого про те, що він може бути в небезпеці через свою близькість до принцеси. "У цій країні діють сили, про які ми не знаємо", – нібито сказала йому королева.

Пол Баррелл відомий як достатньо суперечлива фігура. Після смерті Діани проти нього були висунуті звинувачення в тому, що він викрав багато її речей. У 2002 році процес був припинений після того, як королева Єлизавета II надала свідчення на користь дворецького, передає ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Мати принцеси Діани називала її "шльондрою" за романи з мусульманами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі