четвер, 04 жовтня 2007 12:51

Мати примушувала п"ятьох своїх маленьких дітей зніматися у порнофільмах (ФОТО)

 
Рідна мати цілий рік примушувала своїх малолітніх дітей зніматися в порнофільмах. У принизливих оргіях п"ятеро малюків брали участь кілька разів на тиждень – мати везла дітей у студію відразу ж, як у них проходили синяки, залишені "дядьками і тітками".

Розповіді 9-річної Наташі З. про те, що відбувалося на "знімальному майданчику", глибоко шокували навіть бувалих оперативників. За відмову займатися сексом з дорослими акторами дівчаток  і хлопчиків жорстоко били ременем і морили голодом.  А удома дітвору чекав батько-наркоман, що теж ставився до них далеко не по-батьківськи.

Кілька років тому 32-річна Надія З. з цивільним чоловіком Андрієм К., сином Дімою і дочкою Наташею переїхали у столицю з Казахстану. Тут Надія народила ще трьох дівчаток з різницею у рік. Галаслива сімейка не раз потрапляла у поле зору міліції - багатодітний батько завжди був не проти побалуватися травичкою. А ось діти, щоб не померти з голоду, були вимушені їсти собачий корм і красти продукти.

"Тато говорив, щоб я ходила до магазину і просила там гроші, - розповідає 9-річна Наташа. - Іноді я частину грошей ховала і купувала на них їжу - їла сама і годувала сестричок. Якщо тато дізнавався, що я віддала не все, він мене бив."

Наташа пам"ятає і про те, що, знаходячись у стані сп"яніння, батько часто намагався зробити з нею те ж, що, за словами дівчинки, "робив з мамою". Надія, яка бачила нездоровий  інтерес коханця до рідних дочок, без слів дозволила Андрію робити "це" з дітьми.

Одного разу Надія зайшла у кімнату до дітей і звеліла їм збиратися. Куди і навіщо - малюки зрозуміли вже потім. Машина привезла переляканих дітей у чотириповерховий будинок, напис на вхідних дверях якого повідомляв, що тут знаходиться фотоательє.

"Там була велика кімната, - з жахом згадують про свої муки діти. - Там було багато інших дітей. Потім нас роздягали догола і фотографували."

Дочок Надії, молодшій з яких тоді ледве виконався рік, примушували приймати непристойні пози, усаджували у гінекологічне крісло, а потім примушували самими збоченими способами задовольняти дорослих чоловіків і жінок. Всі знущання з дітей фіксувалися на відео. Старшого брата дівчаток, 11-річного Діму, порноділки  примусили злягатися з рідною матір"ю.

"Коли він не захотів робити "це" з мамою, його сильно побили ременем, - розповідає Наташа З. - Били всіх, але Діму сильніше - він же хлопчик."

Зйомки відновлювалися відразу ж, як у дітей проходили синяки. Перед черговим "знімальним днем" мати сама фарбувала дітей своєю ж косметикою і водила їх у перукарню.

Все відкрилося, коли влада, що звернула увагу на неспокійне сімейство, позбавивши Надію батьківських прав, забрала дітей у дитячий будинок. Незабаром їх віддали на виховання патронатним батькам, які і забили на сполох, звернувши увагу на занадто сексуалізовану поведінку малюків.

Шоковані розповідями дітей, психологи одного із спеціалізованих центрів реабілітації передали результати бесід з ними у прокуратуру. Слідчі, що дізналися про брудну історію порномами, негайно порушили кримінальну справу за статтею, яка карає за статеві стосунки і дії сексуального характеру з неповнолітніми.

Зараз ведеться пошук батьків нещасних малюків, які, видно, злякавшись відповідальності, втекли із столиці, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Мати примушувала п"ятьох своїх маленьких дітей зніматися у порнофільмах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі