пʼятниця, 21 березня 2008 08:03

Мати письменниці Леніної, через відверті знімки дочки, боїться виходити на вулицю(ФОТО)

Мама 31-річної відомої письменниці Олени Леніної, побачивши знімки голої дочки, страшно образилася на неї за це.

Щоб зберегти відносини з найближчою людиною на світі, Леніна попросила свого адвоката заборонити випуск цього відвертого альбому.

- Юрист сказав, що зробити вже нічого неможливо! Видання надійде в продаж, - турбується Олена. - Я сказала про це мамі, вона була в шоці!

Опинившись в такій тупиковій ситуації, Олена мало не потрапила до лікарні з нервовим зривом.

Местомом для еротичної фотосесії було вибрано Таїті. На екзотичному острові опинилися багато поклонників сексапільної блондинки. Молоді люди день і ніч караулили у будиночка, де жила Олена, і усюди переслідували красуню. Одного разу один їх них навіть пробрався до дівчини в душ.

Місцем для еротичної фотосесії було вибрано Таїті. На екзотичному острові виявилось багато шанувальників сексапільної блондинки. Молоді люди день і ніч караулили поблизу будиночка, де жила Олена, і усюди переслідували красуню. Одного разу один з них навіть пробрався до дівчини в душ.

Прибулі на місце злочину місцеві провоохоронці схопили завзятого шанувальника і заборонили йому наближатися до російської красуні ближче, ніж на сто п"ятдесят метрів, пише Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Мати письменниці Леніної, через відверті знімки дочки, боїться виходити на вулицю(ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі