середа, 12 березня 2008 10:46

Мати підпалила 19-річного сина і загорілася сама

В одному з населених пунктів Білогорського району в Криму мати спалила свого сина.

Як повідомили у прес-службі Головного управління МНС України в АРК, це відбулося вночі 10 березня. Жінка, яка перебуває на обліку в психоневрологічному диспансері, вирішила поквитатися зі своїм сином. Місцеві жителі кажуть, що причиною трагедії могла стати сварка, яка виникла увечері між матір"ю і сином. Підкравшись серед ночі до сплячого 19-річного хлопця, вона облила його бензином і підпалила, водночас частина бензину потрапила і на матір.

"Спалахнули обидвоє одночасно. Крики охопленого полум"ям хлопця розбудили сусідів. Знаючи про пристрасть сусідки до піроманії, вони побігли в будинок. Загасивши підручними засобами постільну білизну та хлопця, терміново викликали невідкладну допомогу", - повідомили в прес-службі.

З опіками 80% тіла потерпілого доставили в опікове відділення Білогорської лікарні. Стан хлопця вкрай важкий. Поряд з ним, у сусідній палаті, лежить і його мати. У неї незначні опіки рук і обличчя, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мати підпалила 19-річного сина і загорілася сама». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі