четвер, 24 січня 2008 12:58

Мати обпоїла немовля до смерті молоком з горілкою

 У Красноярському краї мати п"ятьох дітей отруїла немовля. Жінка обпоювала немовля молоком із спиртом, щоб те не заважало їй п"янствувати.

Мешканці Красноярського краю пред"явлено звинувачення у зв"язку із смертю її двомісячного сина, якого вона поїла молочною сумішшю з додаванням горілки, повідомляє старший помічник прокурора Красноярського краю Олена Пимоненко.

За версією слідства, напередодні загибелі новонародженого мати розпивала алкоголь з своїм батьком, і його приятелем. Для того, щоб заспокоїти дитину, що плаче, вона двічі протягом ночі годувала немовля молочною сумішшю, в яку доливала горілку. Вранці дитина не прокинулася.

"В середу Березовським слідчим відділом слідчого управління СКП РФ по Красноярському краю жінці пред"явлено звинувачення за ч.1 ст.109 КК РФ (спричинення смерті по необережності)", - відзначила О.Пимоненко.

На утриманні 28-річної матері-одиначки, окрім померлого сина, було ще четверо малюків від двох до п"яти років. Сім"я була на обліку в органах системи профілактики як неблагополучна. Батька в сім"ї немає, а мати п"ятьох дітей не працювала, і при цьому епізодично вживала спиртні напої. Йдучи з дому, мати залишала малюків на старшу п"ятирічну дочку.

"У домі було холодно, виявлена мінімальна кількість продуктів і дитячого одягу", - відзначила Пимоненко. Самі діти знаходилися в застудженому стані і без нагляду дорослих. Представниками органів опіки і міліції діти поміщені до лікувальної установи.

Тим часом прокурор готує матеріали справи до суду. Він вимагає позбавити багатодітну матір батьківських прав.

Сама обвинувачена визнає себе винною, повідомляє РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Мати обпоїла немовля до смерті молоком з горілкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі