середа, 20 червня 2007 09:13

Мати 7 років тримала дочку у цілковитій темряві

У німецькій общині Байєрсрид мати з народження ховала від людей власну дочку, які зараз уже 7 років.

"Як ми вважаємо, дитина ніколи не бачила сонячного світла", - говорить глава місцевої поліції Вольфганг Заутер, який разом з колегами виявив дівчинку у старому фермерському будинку, де вона знаходилася від народження. Кімната, у якій жила дитина, була забита сміттям, ліжка у прямому розумінні слова у неї не було. Вони жила в постійній темряві.

Тепер слідчі намагаються відновити всі обставини цієї трагедії. Все почалося з того, що 18 липня 1999 року в цій на перший погляд ідилічній общині з 640 чоловік у федеральній землі Баварія, в одному з фермерських будинків народилася дитина. Але про це ніхто не дізнався.

За словами місцевих жителів, 46-річна господиня, ім"я якої не розкривається, завжди жила дуже замкнуто і сторонилася сусідів. Виходила з будинку працювати по господарству вона тільки по ночам. Всі дивувалися нелюдимості жінки, вважали її божевільною, але ніхто і припустити не міг, що вона ховає в будинку дитину.

Про стан дівчинки відомо небагато, вона зараз знаходиться у клініці, оскільки відстає в розвитку, у неї ньзькорослість і рахіт. Представники прокуратури від коментарів відмовляються, посилаючись на захист таємниці особистого життя. Тим часом дівчинці, у якої поки немає ніяких документів, вже дали нове ім"я – Ганна, адже мати завжди звала її просто "мила".

Поки що матір розмістили у її родичів, щоб захистити від скандалу, який ініціювали ЗМІ. Про причини, які примусили її так жорстоко обійтися з власною дитиною, офіційно нічого не повідомляється, проте у общині говорять, що жінка замкнула дівчинку, щоб ніхто не міг її забрати, пише Die Zeit.

Зараз ви читаєте новину «Мати 7 років тримала дочку у цілковитій темряві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі