четвер, 26 липня 2007 19:56

Матері Беслану отримали новий відеозапис теракту

Представники комітету "Матері Беслана" мають в своєму розпорядженні відеозапис, що свідчить, за їхніми словами, про те, що перші вибухи, ймовірно, відбулися не в спортзалі школи N1, а поза її стінами. "Ця плівка потрапила до нас поштою. Є люди, які допомагають нам добитися об"єктивного розслідування", - повідомила голова комітету "Матері Беслана" Сусанна Дудієва на прес-конференції, де був продемонстрований запис. За її словами, "на цьому відеозаписі є докази того, що перші вибухи відбулися ззовні, а не усередині спортзалу, як затверджує слідство, тобто вони були спровоковані".

Вона відзначила, що відеозапис, який зробили співробітники прокуратури, охоплює період з 12:35 по 15:50 3 вересня і з 7:30 по 14:30 4 вересня. Дудієва сказала, що згідно запису розмови слідчого прокуратури з тодішнім начальником інженерних військ 58-ої армії і його заступником під час огляду саморобних вибухових пристроїв, встановлених в спортзалі терористами, військові висловлювали думку, що вибух усередині приміщення привів би до його сильного руйнування, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Матері Беслану отримали новий відеозапис теракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі