субота, 23 червня 2007 11:02

Масове побоїще між скінхедами та кавказцями у Москві

Увечері в п"ятницю, 22 червня. у Китайгородському проїзді в центрі Москві сталася масова бійка між скінхедами і вихідцями з Кавказу.
"Бійка сталася у 22:20 між двома групами молодих людей. Поки відомо про одного потерпілого, який отримав численні удари по голові і був госпіталізований. Співробітники міліції затримали 23 людини. Всі вони зараз доставлені в ОВД Китай-Город, де з ними проводиться розгляд", повідомило джерело в правоохоронних органах Москви.

На місце події прибули посилені наряди міліції. Стало відомо про декілька груп, які по дві-три людини розбіглися після бійки.

"Всі наряди міліції центрального округу столиці, зокрема міліція метрополітену, орієнтовані на їх пошук і затримання", - сказало джерело.

За попередніми даними, конфлікт стався на міжнаціональному грунті, в бійці брали участь громадяни Узбекистану, Киргизії, вихідці з Чечні, а також члени Руху по боротьбі з нелегальною міграцією. З ножовим пораненням госпіталізований громадянин Росії, чеченець за національністю, пише РІА "Новости".
Зараз ви читаєте новину «Масове побоїще між скінхедами та кавказцями у Москві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі