вівторок, 03 липня 2007 08:52

Масова бійка у Дагестані вилилася у перестрілку і мітинг

Бійка за участю шести чоловік в Карабудахкентському районі Дагестану забрала життя однієї людини і вилилася в масовий мітинг місцевих жителів. За попередніми даними, сварка між шістьма місцевими жителями відбулася напередодні на ґрунті неприязних відносин. З"ясування стосунків на околиці селища Манаскент продовжилося перестрілкою з вогнепальної зброї.

Після того, як один з учасників бійки отримав смертельне поранення, інші втекли з місця події. Потім, близько 18.00 за місцевим часом, в Манаскенті зібралися 250 місцевих жителів, які вимагали затримання винних, прибуття прокурора і глави  МВС Дагестану. Крім того, невідомі підпалили двоповерховий цегляний будинок, який на їх думку належав родичеві одного з учасників сварки. Співробітники міліції затримали і доставили в районний ВВС двох підозрюваних у злочині, обидва вони - місцеві жителі.

Стихійний мітинг тривав до 05.00 вівторка. З його учасниками зустрічалися перші заступник прокурора і заступник главы МВС по республіці, яким вдалося переконати присутніх розійтися. Охорону громадського порядку в Манаскенті у цей час забезпечували близько 350 співробітників міліції.

Районна прокуратура порушила кримінальну справу за статтею 105 і 222 КК Росії (вбивство і незаконний обіг зброї, боєприпасів і вибухових речовин), повідомляє  РІА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Масова бійка у Дагестані вилилася у перестрілку і мітинг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі