Ексклюзиви
середа, 09 січня 2008 12:03

Маша Распутіна побила Андрія Малахова

Маша Распутіна побила телеведучого на очах у своїх охоронців. Розлючена співачка накинулася на Андрія в коридорі Останкіно і побила його на очах у здивованих бодігардів. На жаль, так сумно закінчилася ніжна дружба Маші Распутіної і Андрія Малахова в рамках проекту "Дві зірки". Коли постало питання про те, кого зі співаків ставити в пару до Андрія, телеведучий одразу ж пригадав про Машу. Заспівати з нею Малахову було дуже важливо, адже кілька років тому зірки сильно посварилися. Малахов мав необережність запросити співачку до себе на ток-шоу і не попередив, що в залі знаходиться її колишній чоловік Володимир Єрмаков.

Розлючена такою "подставою", Распутіна влаштувала Малахову страшний скандал. Після цього інциденту зірки якийсь час не спілкувалися і навіть не віталися один з одним на тусовках. Але Андрій і Маша помирилися. І, щоб закріпити дружбу, Малахов вирішив заспівати з Распутіною дуетом.

Кошмар почався з перших же днів. Маша, відома своєю неадекватною поведінкою, не соромилася бити Андрія на очах у всієї знімальної групи. Не стримувалася співачка і у виразах. "Нетямущий", "роззява" – це найм"якші епітети, якими нагороджувала Марія свого партнера.

Інцидент стався вже після зйомок "Двох зірок". Умовити Машу знову приїхати в Останкіно для того, щоб записати разом з Андрієм декілька підводок, коштувало творцям програми нелюдських зусиль.

Проте в телецентрі Распутіну чекали два сюрпризи. Перший – Малахов затримувався, і другий – в студії були глядачі (хоча Маша приїхала на умовах, що павільйон буде порожнім).

Той факт, що Андрій примусив її чекати півгодини, мав ефект атомної бомби: крики Распутіної було чути в усіх куточках поверху. Вискочивши, немов метеор, з гримерки, Маша кричала, що "ця бездарність", "цей дурень", "ця вискочка" змушує її витрачати свій дорогоцінний час. І тут назустріч їй вийшов сам Андрій.

Підбігши до Малахова, Распутіна з ходу почала дубасити його кулаками по всіх частинах тіла. Відповісти їй телеведучий не наважився, повідомляє Ter-a.com.

Зараз ви читаєте новину «Маша Распутіна побила Андрія Малахова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути