четвер, 14 лютого 2008 19:18

Марія Речицька стала королевою університету

Автор: фото: Віталій ЛИТВИН
  Після конкурсу краси королева Європейського університету в Чернігові Марія Речицька фотографується разом із мамою Тамарою Василівною
Після конкурсу краси королева Європейського університету в Чернігові Марія Речицька фотографується разом із мамою Тамарою Василівною

У Чернігівському європейському університеті 13 лютого проходив конкурс краси. За титул королеви змагалися семеро дівчат. Претенденток спочатку було дев"ятеро, але дві захворіли на грип.

На сцені витирає сльози віце-міс Оля Шарапова. Їй також присудили титул "Королева танцю". Як приз отримає 50-відсоткову знижку на заняття в автошколі. Дівчину заспокоюють. Вона каже, що плаче від щастя.

Біля переможниці конкурсу 20-річної Марії Речицької зібрався гурт. Вітають,  фотографуються з нею. Вона ще трохи хвилюється. А перед оголошенням результатів узагалі ледь стримувала сльози.

Маша — студентка 4 курсу, навчається за спеціальністю "економіка підприємства".

— На другому курсі в нас теж в університеті був конкурс краси, — розповідає Марія. — Тоді я сиділа в залі. Після вирішила, якщо конкурс проводитимуть знову, обов"язково братиму участь. Коли готувалася, не нервувала. А сьогодні наче якийсь комок у горлі з"явився.

Зізнається, що, коли оголошували результати, повторювала про себе: "Невже я перемогла?"

20 лютого Речицька поїде до Києва, де зберуться переможниці конкурсів усіх 25 філіалів Європейського університету. Дівчата репетируватимуть фінал, що пройде 6 березня. Усі учасниці отримають призи та 15-відсоткову знижку на плату за навчання.

Зараз ви читаєте новину «Марія Речицька стала королевою університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі