середа, 28 березня 2007 14:13

Маріуполець вбив друга за надмірне нахабство

У Іллічівському районі Маріуполя, недалеко від Садового товариства "Прометей", у водоймищі довколишнього кар"єру виявили труп. Смерть невідомого чоловіка наступила від рубаної рани голови. Також правоохоронці відзначили той факт, що труп пролежав у воді тривалий час. Це, а також відсутність яких-небудь документів дуже ускладнювало розпізнання покійного. Про це повідомила прес-служба Маріупольського ГУМВД України в Донецькій області.

Незабаром особу загиблого чоловіка встановили: ним виявився раніше неодноразово судимий житель Іллічівського району 1970 року народження. Оперативники вийшли на підозрюваного у вбивстві - 38-річного приятеля покійного (також судимого), якого затримали по гарячих слідах.

За словами затриманого, з убитим товаришем він був знайомий з дитинства. Потерпілий ледарював, ніде не працював, а гроші були потрібні. Спочатку він продав свою двокімнатну квартиру в Жовтневому районі і купив однокімнатну в Іллічівському. З різниці в ціні вдалося прожити, але недовго. Після цього він продав і цю квартиру. Жити стало ніде. На допомогу прийшов старий приятель, який запропонував дах своєї матері.

Чоловік як і раніше вів аморальний спосіб життя, переклавши всі турботи на свого знайомого. За зізнанням затриманого, поступово у нього виникло бажання позбавитися від набридливого приятеля. Для цього 13 січня він заманив свою майбутню жертву до безлюдного в цю пору року кар"єра. Після короткої сварки наніс товаришеві молотком удар по голові, від якого той помер на місці. Наповнивши кишені одягу убитого камінням, злочинець зіштовхнув тіло у воду.

За фактом злочину порушили кримінальну справу за ст. 115 ч. 1 УК України. Затриманий знаходиться в слідчому ізоляторі, пише интернет-газета Донбасса.

Зараз ви читаєте новину «Маріуполець вбив друга за надмірне нахабство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі