Ексклюзиви
неділя, 13 листопада 2016 11:21

Марину Порошенко оголосили "Жінкою ІІІ тисячоліття"
5

Вручення премії "Жінка ІІІ тисячоліття" відбулося вчора у Національній опері України ім. Тараса Шевченка. Відзнаку у категорії "Знакова постать" отримала дружина президента України - Марина Порошенко. Статуетку, розроблену скульптором Володимиром Шолудьком, їй вручив композитор Олександр Злотник.

"Марина Порошенко удостоєна цієї нагороди як відома громадська діячка, представниця України на міжнародній арені в питаннях гуманітарної та соціальної діяльності, а також ініціатор та ідейний натхненник проекту, що спрямований на соціалізацію дітей з інвалідністю та створення для них доступного освітнього середовища", - йдеться у повідомленні організаторів.

"Уся моя робота та робота моєї команди спрямована на покращення життя дітей України, зокрема дітей з інвалідністю. Цю нагороду я присвячую всім українським жінкам – матерям і берегиням. Я дякую їм за повсякденну нелегку працю на благо української сім'ї, українського суспільства й усієї Української держави", - заявила Порошенко на врученні.

Цього року організатори відзначили 41 жінку. Номінантки отримали нагороди у чотирьох категоріях "Знакова постать", "Рейтинг", "Перспектива" та "Надія України".

Премію "Жінка ІІІ тисячоліття" вручають з 2008 року. За цей час організатори відзначили близько 300 знакових для України жінок. Серед них – Ада Роговцева, Катерина Амосова, Оксана Забужко, Руслана Лижичко, Ніна Матвієнко, Наталя та Ольга Сумські, Оксана Байрак, Анна Безсонова, Лілія Подкопаєва, Алла Мазур, Соня Кошкіна, Юлія Литвиненко.

Зараз ви читаєте новину «Марину Порошенко оголосили "Жінкою ІІІ тисячоліття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути