неділя, 01 квітня 2007 17:32

Марафону нудистів в Нідерландах загрожує виверження підводного вулкана

Громадські організації і засоби масової інформації Нідерландів в день сміху повідомили голландцям про те, що біля побережжя країни скоро почнеться виверження підводного вулкана, і запросили всіх взяти участь в марафоні для нудистів. Про виявлення вулкана, який ось-ось прокинеться і почне вивергатися, оголосила Асоціація зі збереження природи нідерландських островів у Північному морі.

А Радіо "Нідерланд", що віщає на зарубіжні країни, в новинній програмі повідало, що в Європейському союзі розробляється єдиний стандартний розмір презервативів, який повинен буде підходити для всіх.

Жителів Дутінхем, у свою чергу, запросили взяти участь в нееротичному марафоні для нудистів. Радіо Утрехта порадувало населення цього стародавнього міста тим, що в його каналах, нібито, спійманий японський декоративний короп.

Голландська столиця відповіла повідомленням про новий метод боротьби з надмірним шумом. Він, нібито, полягає в тому, що під мостами знаменитих амстердамських каналів встановлена спеціальна система, що вимірює децибели, створювані люди, які пропливають в човнах. Якщо ці люди чинять дуже багато шуму, під наступним мостом спеціальні установки поливають їх водою. Таким чином, поліції легше буде пізнати і заарештувати винуватців надмірного шуму в місті, яких за цю провину чекає солідний штраф. Поки неясно, чи вплинуло це першоквітневе повідомлення на настрій і поведінку амстердамців, які люблять повеселитися на воді, повідомляє РИА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Марафону нудистів в Нідерландах загрожує виверження підводного вулкана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі