вівторок, 10 липня 2007 13:42

Малолітні школярки пропонують онлайн-секс за поповнення рахунку мобільника

У Португалії епідемія торгівлі собою в режимі онлайн малолітніх дівчаток. Заповзятливі школярки через чати пропонують свої послуги для віртуального сексу в обмін на поповнення балансу своїх мобільних телефонів.

У новому дослідженні йдеться, що на даний час у будь-якому загальнодоступному чаті можна зустріти пропозиції, на кшталт такої: "Привіт усім. Займуся сексом по телефону через камеру мобільного телефону, але тільки якщо мені покладуть гроші на телефон".

На інтернет-форумах малолітки готові практично на все в обмін на поповнення балансу їх мобільників всього на кілька євро. Приголомшені експерти з"ясували, що деякі 14-річні дівчатка влаштовують стриптиз і займаються мастурбацією перед веб-камерами і камерами мобільних телефонів для незнайомих людей в обмін на 10 євро, повідомляє El Pais.

Після того, як покупець у чаті знайдений, він перераховує плату за мобільник, після чого починається обіцяний сеанс віртуального сексу. Хоча в деяких випадках клієнти, щоб убезпечити себе від обману, як гарантію вимагають невеликий "завдаток" з боку дівчаток, і ті на це йдуть, передають Фактnews.

Зараз ви читаєте новину «Малолітні школярки пропонують онлайн-секс за поповнення рахунку мобільника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі