пʼятниця, 24 жовтня 2008 15:09

Малайзійкам заборонили чоловічий одяг і лесбійський секс

Впливова релігійна організація Малайзії - Національна Рада з фетв (фетва - розпорядження щодо конкретного питання, засноване на принципах шаріату - ред.) - заборонила носіння чоловічого одягу жінками і гомосексуальні стосунки між ними.

За словами голови Ради Абдули Шукора Хусіна, багато молодих жінок віддають перевагу чоловічому одягу і чоловічій манері поведінки, що є насильством над законами людської природи та їхньою жіночністю. Ця чоловіча модель поведінки призводить до того, що жінки вступають у статеві стосунки з представницями своєї ж статі, що, на його переконання, неприпустимо.

У зв"язку з цим, в ході сьогоднішньої зустрічі Національна рада Фатва вирішила ввести заборону на подібні прояви.

При цьому в кримінальному кодексі Малайзії не існує закону, що забороняє лесбійський секс. Проте останнє рішення Національного Радого з фетв здатне поставити його поза законом.

Деталі жіночого гардеробу теж привертають увагу релігійної влади. Так, у липні вийшли приписи для жінок уникати носіння підборів і використання макіяжу, повідомляє Telegraph

Зараз ви читаєте новину «Малайзійкам заборонили чоловічий одяг і лесбійський секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі