понеділок, 22 вересня 2008 17:22

Маккейна звинуватили у покупці іноземних авто

Голова американської профспілки робочих автозаводів Рон Гетелфінгер (RonGettelfinger) на спеціальній прес-конференції в неділю, 21 вересня, розкритикував кандидата в президенти США від Республіканської партії Джона Маккейна за те, що той купує іноземні машини.

"Коли він на Середньому Заході, він говорить виборцям, що підтримує автопром, а в інших штатах він базікає про те, як купив іноземну машину", - наводить слова Гетелфінгера CNN. На Середньому Заході знаходиться, зокрема, місто Детройт, яке вважається столицею американської автомобільної промисловості. У одному з інтерв"ю для детройтського телебачення Маккейн заявив, що "все життя купував все американське і гордиться цим".

Профспілка, очолювана Роном Гетелфінгером, підтримує демократичного кандидата в президенти Барака Обаму, який неодноразово обіцяв відродити детройтськийавтопром.

Всього у Джона Маккейна 13 машин, з яких іноземних дві - "хонда" і "фольксваген". Крім того, він купив дочці ToyotaPrius. Представники Маккейна запевняють, що їздить він на "кадилаку". У Барака Обами одна машина - гібридний FordEscape.

Відзначимо, що в США чотири заводи Honda, на яких працюють близько 25 тисяч людей.

У серпні демократи різко розкритикували Маккейна за те, що в інтерв"ю Politico він не зміг пригадати, скільки у нього будинків. Згодом з"ясувалося, що їх у нього щонайменше вісім, повідомляє Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Маккейна звинуватили у покупці іноземних авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі