субота, 07 червня 2008 10:11

Маккейн визнав, що Обама користується більшою популярністю

Маккейн визнав, що Обама користується більшою популярністю
Кандидат в президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн визнав, що його суперник від демократів Барак Обама наразі користується більшою популярністю серед виборців, передає Лента.ру з посиланням на Reuters.

Сенатор від штату Арізона зазначив, що задоволений становищем, в якому перебуває зараз, оскільки рейтинг Республіканської партії дуже низький, і одне те, що за результатами опитувань він лише трохи відстає від Обами, служить приводом для радості.

Джону Маккейну і Бараку Обамі належить змагатися за президентську посаду на виборах в листопаді. Маккейн став єдиним кандидатом від республіканців в березні, Барак Обама оголосив про своє висунення в червні. На обох кандидатів ще чекає формальне висунення на партійних з"їздах.

Нагадаємо, що інша суперниця Обами - серед демократів - Хіларі Клінтон нещодавно вибула з передвиборчих перегонів. Як очікується, в суботу вона офіційно оголосить про вихід з передвиборної гонки і підтримає в боротьбі за Білий дім сенатора Барака Обаму, який випередив її за результатами праймеріз в Демократичній партії, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн визнав, що Обама користується більшою популярністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі