пʼятниця, 31 жовтня 2008 14:21

Маккейн просить у своїх прихильників грошей

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн звернувся до своїх прихильників з проханням про термінові фінансові пожертвування в надії добитися перемоги на президентських виборах.

З цією відозвою Маккейн виступив в штаті Огайо, перемога в якому для нього вважається обов"язковою, якщо він хоче зберегти хоч якісь шанси на загальний успіх. Останнє загальнонаціональне опитування громадської думки свідчить, що Маккейн відстає від свого суперника демократа Барака Обами на 13%, повідомляє "ЛІГА".

Обама завершальну частину своєї кампанії провів в так званих штатах, що "коливалися", - Вірджинії, Флоріді, і Міссурі. У цих місцях розрив між двома кандидатами істотно менший. Маккейн заявив, що в останні чотири дні кампанії він цей розрив подолає. "Дехто нас вже списав з рахунку, як вони робили це і раніше. Ми дійсно відстаємо на декілька пунктів, але ми ще себе покажемо", - заявив він.

В той же час, різко падає рейтинг виступаючої в парі з Маккейном кандидата на пост віце-президента Сари Пейлін. Судячи з останніх опитувань, 59% американців вважають, що вона не готова зайняти другий державний пост в країні.

Нагадаємо, вибори Президента США відбудуться в найближчий вівторок, 4 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн просить у своїх прихильників грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі