четвер, 31 липня 2008 08:10

Маккейн порівняв Обаму з Брітні Спірс

Маккейн порівняв Обаму з Брітні Спірс
Кандидат в президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн засумнівався в професійних навичках свого опонента по президентській гонці сенатора-демократа Барака Обами, назвавши його "суперзіркою", повідомляє AFP.

В середу передвиборчий штаб Маккейна випустив в ефір новий рекламний ролик під назвою "Знаменитість", в якому Барак Обама<>демонструється разом з Брітні Спірс та Періс Хілтон. Тим самим в ролику критикується прагнення Обами завоювати світову популярність, а також указується, що сенаторові-демократові слід було б приділяти більше уваги насущними проблемам країни, а не виступати перед багатотисячними аудиторіями, подібно до знаменитості.

"Поза всяких сумнівів, сенатор Обама став найпопулярнішою світовою знаменитістю. Проте, чи готовий він стати президентом нашої країни? Ми переконані, що ні", - наводить агентство слова Стіва Шмідта, одного з головних радників Маккейна.

Він також зазначив, що країна стоїть перед вибором - обрати президентом "світову зірку" або все ж таки героя країни. На думку штабу Маккейна, народ США врешті-решт зробить правильний вибір.

Нагадаємо, Барак Обама користується великою популярністю серед знаменитих людей США. Багато американських зірок вже виступили зі словами підтримки Обамі, закликавши громадян США віддати свої голоси за темношкірого кандидата. Серед відомих осіб, які підтримали сенатора від штату Ілінойс, - актор Том Хенкс, телеведуча Опра Уїнфрі,режисер Майкл Мур,а також рок-музикант Брюс Спрінгстін,повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн порівняв Обаму з Брітні Спірс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі