четвер, 23 жовтня 2008 13:57

Маккейн попросив у Росії грошей на президентську кампанію

Маккейн попросив у Росії грошей на президентську кампанію
Кандидат в президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн надіслав в представництво Росії в ООН лист з проханням фінансово підтримати його виборчу кампанію. Документ поступив в російську місію на ім"я постпреда РФ Віталій Чуркіна. Про це мовиться в поширеному прес-релізі представництва Росії.

До листа додається анкета, яку пропонується заповнити що бажаючому надати фінансову допомогу кампанії Джона Маккейна на суму до п"яти тисяч доларів і відправити її назад разом з виписаним банківським чеком, повідомляє РІА "Новости".

"Ми одержали лист від сенатора Джона Маккейна з проханням про внесення фінансового внеску до його президентської кампанії. В зв"язку з цим ми хотіли б повторити, що ні російські офіційні особи, ні постійне представництво Російської Федерації при ООН, ні російський уряд не фінансують політичну діяльність в іноземних державах", - наголошується в прес-релізі.

У прес-службі Джона Маккейна заявили, що лист був помилково посланий російській стороні через "комп"ютерноий збій", повідомляє telegraf.by.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн попросив у Росії грошей на президентську кампанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі