неділя, 27 липня 2008 15:54

Маккейн дорікнув Обаму в неповазі до поранених солдат

Кандидат в президенти США від Республіканської партії Джон Маккейн обрушився з критикою на свого опонента з Демократичної партії Барака Обаму за відміну в ході свого європейського турне візиту на американську військову базу в Німеччині, повідомляє CNN.

Як заявили представники штабу республіканця, Обама не повинен віддавати перевагу виступу перед тріумфуючими європейцями зустрічам з пораненими американськими солдатами. Паралельно в Колорадо, Пенсільванії і Вашингтоні штабом Маккейна був запущений телевізійний ролик, в якій демократові дорікають в тому, що він швидше піде в гімнастичний зал, ніж до поранених військових.

Штаб Обами відповів, що візит на базу, який повинен був відбутися 24 липня, був скасований після того, як Пентагон попередив демократів, що він може бути сприйнятий як політичний захід. Проте, як додає ВВС News, в оборонному відомстві США уточнили, що лише рекомендували Обамі не відвідувати військову базу в компанії співробітників його штабу і репортерів. По американських законах, військовим відомствам заборонено брати участь в будь-якого роду передвиборних кампаніях.

Зараз ви читаєте новину «Маккейн дорікнув Обаму в неповазі до поранених солдат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі