четвер, 10 липня 2008 12:21

Майже половина росіян не знає, що таке "Велика вісімка"

Проведене Всеросійським центром вивчення громадської думки опитування свідчить, що 42 відсотки росіян не представляють, що таке "Велика вісімка".

48 відсоткам опитаних важко відповісти також, чим "Вісімка" займається. 27 відсотків вважають, що вона займається світовою політикою і економікою, 19 відсотків - що "Вісімка" вирішує всі глобальні міжнародні проблеми. По два відсотки опитаних віднесли до сфери інтересів "Вісімки" боротьбу з тероризмом і розділення сфер впливу.

При цьому тільки 33 відсотки не змогли оцінити роль, що "Велика вісімка" відіграє в світі. На думку 45 відсотків росіян, "Вісімка" вирішує найважливіші питання світової політики і економіки. А на думку 22 відсотків - її діяльність носить швидше формальний характер. Треба сказати, що два роки тому роль "Вісімки" вважали важливою 55 відсотків громадян РФ, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Майже половина росіян не знає, що таке "Велика вісімка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі