вівторок, 14 серпня 2007 15:28

Майже 70% українців не підтримують створення коаліції НУ-НС і Партії регіонів - опитування

Майже 70% населення України негативно ставиться до створення в майбутньому парламенті коаліції блоку "Наша Україна - Народна самооборона" і Партії регіонів.

Про це свідчать результати опитування проведеного Центром соціальних досліджень "Софія".

Опитування проводилось з 27 липня по 7 серпня у всіх областях України, Криму, Києві і Севастополі. В ході дослідження за допомогою інтерв"ю "тет-а-тет" вдома по місцю проживання респондента було опитано 2017 чоловік. Погрішність вибірки не перевищує 2,2%.

Згідно опитування, 66,2% опитаних скоріше негативно віднесуться до того, що НУ-НС і Партія регіонів створять коаліційну більшість і сформують уряд. 15,1% опитаних до подібної коаліції віднесуться скоріше позитивно, 18,7% респондентам важко відповісти на дане питання.

В той же час до створення коаліції у складі Партії регіонів, Комуністичної і Соціалістичної партій 38,2% респондентів відносяться позитивно, а 47,5% - негативно (14,3% важко відповісти).

Формат коаліції блок НУ-НС і БЮТ підтримують 36,5% опитаних. Негативно до даної коаліції відносяться 51,3% (12,2% важко відповісти).

В той же час, за словами директора Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимира Фесенко, цікавий той факт, що 9,3% опитаних громадян допускають можливість створення коаліції у складі БЮТ і Партії регіонів і підтримують її, 69,5% респондентів до такого союзу відносяться негативно, а 21,2% важко відповісти."Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Майже 70% українців не підтримують створення коаліції НУ-НС і Партії регіонів - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі