вівторок, 27 травня 2008 14:09

Майкл Джексон з"явився на публіці, але заспівати відмовився

Загадковий співак Майкл Джексон днями здійснив одну зі своїх рідкісних появ на публіці. Відомий поп-король прийшов на святкування 50-річчя французького дизайнера і бізнесмена Крістіана Одіж"є в Голлівуді. На заході також були присутні Брітні Спірс, Ферджі, Памела Андерсон і Снуп Дог, пише Daily Mail.

Гості були в захопленні, дізнавшись, що на сцену виходить Майкл Джексон. Проте вони були розчаровані, коли Майкл сказав: "Привіт...Крістіан - король моди" і швидко пішов. "Всі чекали, що він заспіває, але цього не сталося. Він явно просто прийшов відвідати старого друга Крістіана", - розповідає очевидець.

На відміну від Джексона, колишня солістка Black Eyed Peas Ферджі не відмовився виступити перед знаменитостями. Брітні Спірс, яка прийшла у супроводі свого батька Джеймі Спірса і агента Джейсона Тревіка, із задоволенням подивилася її номер.

Проте вже наступного дня після дня народження Майкл Джексон повернувся до свого похмурого стилю життя. В суботу він прийшов, точніше його привезли на інвалідній колясці, в казино MGM Grand в Лас-Вегасі подивитися на "бої без правил". Джексон був весь закутаний в якусь чорну паранджу, з якої виглядали лише темні окуляри, повідомляє tmz.

Останнім часом Джексон живе переважно в Лас-Вегасі, де прагне реанімувати свою музичну кар"єру. Так в середині лютого з нагоди 25-річного ювілею виходу в світ альбому 1982 року Thriller співак видав його нову версію, повідомляє ФактNews.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон з"явився на публіці, але заспівати відмовився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі