Ексклюзиви
вівторок, 13 травня 2008 15:23

Майкл Джексон збереже за собою ранчо Neverland

Аукціон із примусового продажу Ранчо Neverland, яке належить Майклові Джексону , і що його призначено на цей тиждень, скасували через те, що знайшлася інвестиційна компанія, яка придбала борг співака, повідомляє ФактNews з посиланням на АР.

Представниця Colony Capital Кароліна Круз підтвердила, що її компанія нещодавно придбала борг і призначений на середу аукціон було скасовано. Натомість представник Джексона повідомив, що співак "задоволений розвитком подій навколо ранчо Neverland...яке дозволить йому зосередитися на майбутньому".

Майкл Джексон заборговував за маєток площею 1000 га в Санта Барбарі 24,5 млн доларів. Після арешту 2003 року за звинуваченням у сексуальних домаганнях до дітей, згідно з якими його згодом виправдали, його фінансова імперія занепала і Джексон не зміг заплатити борги.

Раніше вже повідомлялося, що Джексону вдалося знайти кошти, які дозволять йому уникнути продажу маєтку Neverland на аукціоні. За словами представника співака, він досяг конфіденційної домовленості з фінансовою групою Fortress Investment Group, яка допоможе йому зберегти маєток за собою.

Довідка

Визнаний король поп-музики, співак, композитор і актор Майкл Джексон придбав Neverland 1988 року і перетворив його на мініатюрний парк розваг із атракціонами і зоопарком. Упродовж останніх 3 років він не з"являвся на ранчо, яке зараз занепало. Neverland було закрито 2006 року по тому, як Джексон не зміг сплачувати страховку, а також зарплату працівникам парку. За 30 млн доларів Neverland навіть хотіли викупити фанати зірки, щоб дозволити кумирові жити там.

Джексон зазнає фінансових труднощів, починаючи від 2003 року, коли проти нього було висунуто звинувачення в спокушанні малолітніх. Звідтоді сольну кар"єру співака було припинено. До моменту виправдального вироку 2006 року, судова тяганина практично розорила Джексона.

Останнім часом Джексон проживає переважно в Лас-Вегасі, де прагне реанімувати свою музичну кар"єру. Так серединою лютого з нагоди 25-річного ювілею виходу в світ славетного альбому 1982 року Thriller співак випустив його нову версію. Проте перевиданий альбом не потрапив до хіт-параду Billboard Top 200, попри те, що впродовж першого тижня продажів диск розійшовся в кількості 166 тисяч копій, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Майкл Джексон збереже за собою ранчо Neverland». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути